Fjelstrup Landevej 38, 6100 Haderslev
+45 21 30 12 19
chrguldborg@gmail.com

Skift til vinterdæk

Hjulskift og dækmontering – billigt

Uanset om du skal have hjulskift fra sommerhjul til vinterhjul eller du skal have dækmontering af nye dæk på dine fælge, så kan vi hjælpe dig.

Alle Fjelstrup Auto afdelinger kan hjælpe med ombytning af hjul og montering af dæk på fælge.

 

Ved køb af nye dæk tilbydes der 4-hjuls udmåling af styretøjet. Således at du ikke får skæv slid, eller har slør i styretøjet.

 

Hjulskifte – hurtigt og effektivt

Hos Fjelstrup Auto har vi dygtige mekanikere, som hurtigt og effektivt kan skifte bilens hjul, når du skal skifte fra sommer- til vinterdæk, og tilbage igen.

 

Vi foretager hjulskifte for kun 249 kr.*

 

Dækmontering på fælge

Fjelstrup Auto kan naturligvis også hjælpe dig, når du skal have monteret dæk på bilens fælge, eller have skiftet de gamle dæk ud med nogle nye.

 

Vi afmonterer de gamle dæk og monterer de nye på fælgene. Derudover afbalancerer vi hjulene og hvis det ønskes sætter vi også de nye hjul på bilen.

 

Du får dækmontering inkl. afbalancering fra kun kr. 699,-*

 

Vigtigheden af sommerdæk og vinterdæk

Der er mange delte meninger om nødvendigheden af at skifte mellem sommerdæk og vinterdæk. Men uanset hvordan man vender og drejer det, så er der forskel i bremselængden når man skifter mellem sæson specifikke dæk.

 

Vi hos Fjelstrup Auto anbefaler at man skifter til hjul der passer til sæsonen. Mange vælger at klare dette hjulskifte selv, men vi kan selvfølgelig hjælpe dig med dette, så slipper du for bøvlet.

 

Få tilbud på udskiftning af dine dæk

 

Hvornår er det tid til skift af dæk og hjul?

Der er flere svar på hvornår man bør skifte dæk og hjul på bilen. Hjulskifte er som hovedregel kun nødvendigt når vi skifter mellem sommer og vinter, men kan også være nødvendigt ved en punktering.

 

Dine dæk skal udskiftes når de er slidt eller møre og her er det nødvendigt at foretage en dækmontering af et nyt dæk på fælgen.

Dine dæk er slidte når mønsterdybden er under 4 mm. eller når lamellerne har rejst sig og f.eks. fået “hæl og tå”.

 

Forlæng levetiden på dine dæk

Dækkene på din bil har stor betydning for din bils køreegenskaber. Det er derfor vigtigt, at de altid vedligeholdes og ikke slides skævt. For- og bagdæk slides oftest forskelligt, og du kan derfor med fordel bytte om på for- og bagdæk, for på den måde at forlænge dækkenes levetid.

 

Et korrekt dæktryk til alle tider og alle belastninger er alfa og omega for dækkets levetid, kontroller derfor dæktrykket med jævne mellemrum, eller hvis du skal køre med tungt læs.

 

Regelmæssig udskiftning af alle dæk sikrer, at dækkene slides mere jævnt og du bør derfor skifte alle fire dæk på én gang, frem for at skifte af to omgange.

 

Book tid online

Book tid til hjulskift eller dækmontering online. Online booking er åben 24/7 og vi besvarer din forespørgsel indenfor 48 timer på hverdage.